Boek

book

VILLAS – FRANK MISSOTTEN

Projecten op maat, met aandacht voor de behoeften van de toekomstige bewoners en een internationale scope, dat zijn de waarden van Frank Missotten.
Hij bouwt zowel nieuwbouw als renovatie en de totale vormgeving van vrijstaande woningen of appartementen, met aandacht voor detail en de juiste verhoudingen. Ook de omgeving van het gebouw wordt meegenomen.

Bekijk het boek online

book2

VAN KEMPISCH TOT MANOIR – TRADITIONELE WONINGBOUW

Driehonderd en vijftig topklasse residenties naar de regionale mode, maar met een eigen stem van de eigenaar. Eén voor één stralen ze uit wat is gebouwd door het bedrijf sinds 1984: Vakmanschap met een hoofdletter V. Een exclusieve combinatie van persoonlijkheid en perfectie. Dit zijn letterlijk droomhuizen: ze hebben alle wensen van de eigenaar gerealiseerd. Echter, Frank Missotten blijft bescheiden op de achtergrond plaatst de kredietwaardigheid van de ontwerpen volledig bij de regionale geschiedenis en gebruiken. Alle wensen komen uit de cliënt zelf.
Het krachtige interieur wordt gecreëerd door het interieur bureau ‘t Koetshuys. Het prachtige schrijnwerkerij is de trots van Belle-Epoque.