Diensten

NIEUWBOUW

De constructies die gerealiseerd zijn door Frank Missotten kunnen gemakkelijk vergeleken worden met de oude stijlvolle woningen van onze voorouders. Het grote verschil is dat nu de huizen allemaal zijn uitgerust met modern wooncomfort op het gebied van isolatie, verwarming, dubbele beglazing en hoogwaardige afwerking.

Frank Missotten maakt uw bouwdromen waar, met behulp van onze expertise. Ons principe is: een universele bouwpartner te zijn die naar je luistert en helpt bij het realiseren van uw eigen constructie ideeën. De nauwkeurige en deskundige follow-up van het bouwproject door Frank Missotten leidt altijd tot een bevredigend resultaat.

We  droomt van een verblijf in uw eigen stijl, die aan uw wensen en behoeften met hoogwaardige afwerking voldoet, dan is een bouwproject bij Frank Missotten een goede keuze.
Bij Frank Missotten verkrijgt u een vlotte samenwerking en expertise die voldoet aan de hoogste eisen. Onze ervaring op het gebied van traditionele en regionale stijlvolle woningbouw, stelt ons in staat om u een complete service in ontwikkeling van de bouwplannen aan te bieden.
Wij begeleiden u bij de keuze van materialen (zowel oude als nieuwe) en zorgen voor het ontwerp en de uitvoering van de constructies.

INTERIEUR & DECORATIE

Interieur is ook één van onze belangrijkste activa.
Zoals de juiste keuze van de materialen, is ook het ontwerp van het interieur een onmisbare factor om het gewenste karakter van een gebouw te verwezenlijken.

Frank Missotten zorgt voor de volledige afwerking van het ontwerp van het sanitair, de keuken, etc. Met andere woorden alle elementen die nodig zijn om het praktische manier van leven om te zetten in genieten van het leven.

Welke stijl je ook kiest, we zullen er altijd voor zorgen dat u de meest perfecte en meest doordachte uitvoering en afwerking aangeboden krijgt. Onze optimale afwerking wordt bereikt door uitsluitend gebruik van de beste materialen en authentieke interieur (zoals exclusieve handgemaakte stenen, massieve deuren en trappen in oud en nieuw eikenhout).

 RENOVATIES

Afgezien van nieuwbouwprojecten, is Frank Missotten ook betrokken bij renovaties van bestaande gebouwen.

Villa’s en residentiële gebouwen worden gerenoveerd, maar de charme van het originele gebouw blijven behouden.